fbpx

Kako do poslovne saradnje na Konferenciji?

Koliko su značajne konferencije za pravnike?

Došlo je vreme kada pravnicima u poslovnoj ulozi više nije dovoljno formalno obrazovanje, upoznavanje sa novim zakonskim izmenama i tumačenjima istih. Društvene promene i samo tržište pravnike uslovljavaju na konstantno usavšavanje, upoznavanje novih tendencija i prilagođavanja poslovanja sa njima.

Da li su usavšavanja u ovom smislu moguća isključivo putem knjiga i interneta. 

Apsolutno ne. Moguće je, ali nije dovoljno.

Pravnicima koji žele da se kreću i svoje poslovanje usmeravaju u skladu sa novinama, potrebno je da prolaze obuke, posećuju konferencije, upoznaju ljude iz branše u kojoj je primetan trenutni razvoj, podstiču sebe na nove korake i promene u poslovanju, i kroz poznanstva stiču nove klijente.

Kažu da je svaka prilika dobra, ako znamo da je iskoristimo za svoj lični razvoj i unapređenje svog poslovanja, ali ako već imamo priliku da biramo, onda bi trebali izabrati najbolje opcije koje nam konferencije nude.

Zašto Međunarodni kongres pravnika pored edukativnog, zabavnog, drušvenog i kulturnog sadržaja ima i biznis model za pravnike?

Zato što smo na vreme uvideli benefite konekcija, umrežavanja, sklapanja poslovnih saradnji na konferencijama.

Zato B2B sastanci predstavljaju šansu da stupite u komunikaciju sa bitnim pravnicima do kojih ne bi mogli doći klasičnim načinima komuniciranja, mejlom, pozivom, pismom.

Organizacioni tim Međunarodnog kongresa pravnika pruža mogućnost da zakažete sastanak sa vašim potencijalnim saradnikom u opuštenoj atmosferi, porazgovarate o aktuelnim temama koje vas zanimaju i otvorite šanse za saradnju. 

Delimo sa vama poruku koju nam je poslala učesnica prošlogodišnjeg Međunarodnog kongresa pravnika koja je u okviru B2B sastanka upoznala direktora pravnog sektora jedne kompanije i posle nekoliko meseci uspostavili su poslovnu saradnju.

,,Moram vam se zahvaliti na prilici za B2B sastanak, kao i za samu ideju koju ste odlično sproveli u delo. Uzela sam na prošlom kongresu učešće u B2B sastancima, i evo pre neki dan sam sa kolegom i zvanično otpočela saradnju, koja će meni lićno s obzirom da sam na početku karijere značiti i više nego što možete zamsiliti.Prvo sam se vas setila i sa radošču delim ovu vest sa vama, jer ste vi doprineli ovom mom uspehu i motivaciji, Radujem se našem susretu na Bledu i svemu novom što nam spremate!”

Svaka potencijalna prilika nam može doneti mnogobrojne benefite i šanse, nekada je najveća prepreka upravo, da li smo tu priliku prepoznali ili nismo. 

Ao i vi želite da ostvarite nove poslovne saradnje vidimo se na Međunarodnom kongresu pravnika na Bledu, od 27.02. do 02.03.2024.