fbpx

Neformalni deo III Kongresa pravnika: kokteli, žurke i koncerti

Neformalni deo III Kongresa pravnika: kokteli, žurke i koncerti

III Međunarodni kongres pravnika osim formalnog dela predavanja, panel diskusija i sastanaka pružio je i mogućnost za opuštanje, druženje i upoznavanje kroz mnoge neformalne aktivnosti. 

Koktel dobrodošlice

Prvog dana kongresa učesnici  i predavači su se okupili na koktelu dobrodošlice na kojem su imali priliku da se međusobno upoznaju razmene mišljenja i iskustva tom prilikom su organizatori upoznali učesnike kongresa sa istorijatom ovog događaja i mogućnostima koje on pruža.

Žurke

Svake večeri tokom Kongresa, organizovane su žurke u ekskluzivnom hotelu ‘’Bled Rose’’ koje su učesnicima omogućile da uz odličnu atmosferu i  dobru muziku uživaju  sa kolegama izvan formalnog okvira Kongresa. Svaka žurka je bila obeležena različitim bendom i muzičkim žanrom pružajući učesnicima, širok spektar zabavnog programa.

Izlet na Bledu

Na izletu je lokalni turistički vodič upoznao učesnike  sa značajnim istorijskim činjenicama i prirodnim lepotama ovog mesta.

Koncert

Poslednje veče na Bledu bilo je obogaćeno energičnom atmosferom tokom koncerta Amadeus benda, koji je bio specijalnI poklon učesnicima za rastanak do sledeće godine. Ovaj muzički doživljaj nije samo bio deo zabavnog programa kongresa, već je stvorio nezaboravne trenutke koji su dodatno ojačali veze među učesnicima.

Izlet u Ljubljani

Poslednjeg dana Kongresa, učesnici su imali priliku da posete Ljubljanu u pratnji lokalnog vodiča. Ovo putovanje je dodalo novu perspektivu celokupnom iskustvu, omogućavajući učesnicima da istraže kulturno i istorijsko bogatstvo glavnog grada Slovenije. Vođeni stručnim vodičem, učesnici su imali priliku da čuju i vide sve gradske znamenitosti, što je dodatno obogatilo njihovo iskustvo.

Učešće na III Međunarodnom Kongresu Pravnika na Bledu bilo je inspirativno iskustvo ispunjeno pre svega edukacijom ali i druženjem i kulturnim doživljajima. Ovim iskustvom smo dodatno ojačali veze unutar pravničke zajednice i jedva čekamo da se ponovo okupimo na sledećem kongresu. 

Vidimo se sledeće godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *