fbpx

Utisci sa Kongresa

Utisci sa Kongresa

III Međunarodni Kongres pravnika pokazao je kroz komentare učesnika da je organizacija ovog događaja bila na najvišem nivou. Nakon završetka ovogodišnjeg Kongresa,  sproveli smo detaljnu  anonimnu evaluaciju kako bismo saznali šta naši učesnici misle o događaju i gde ima prostora za unapređenje. Ova praksa nam omogućava da kontinuirano poboljšavamo kvalitet i iskustva učesnika Kongresa, prilagođavajući se potrebama i zahtevima učesnika.

Da li je Kongres ispunio vaša očekivanja i šta vam se najviše dopalo?

Većina učesnika istakla je organizaciju događaja kao izuzetno dobru, kao i kvalitet i stručnost predavača. Takođe, brojne pohvale su upućene i konceptu održavanja događaja na Bledu, kao i izboru hotela, što je dodatno doprinelo celokupnom doživljaju.

Komentar učesnika: Sve je dobro organizovano, tema aktuelna, predavaca kompetentni, dobar prostor, lijepo mjesto, jednostavno nemam zamjerke.

Komentar učesnika: Dobra organizacija i odlično uspostavljena ravnoteža edukacije i zabave.

Ipak, neki od učesnika su izneli sugestije za poboljšanje, poput produženja trajanja Kongresa za još jedan dan ili proređivanja rasporeda predavanja radi bolje koncentracije učesnika.

Da li su vam se svidela predavanja?

Analiza rezultata ankete da su gotovo svi, tačnije 98,5% učesnika bili zadovoljni kvalitetom predavanja. Ova visoka ocena ukazuje na pozitivan doživljaj sadržaja predavanja od strane većine učesnika.

Komentar učesnika: Sve je bilo sjajno:) od organizacije Kongresa do predavača, moderatora, smještaja i usluge u hotelu, izleta, dobre radne energije i atmosfere. Nosim samo pozitivne utiske. Stekla sam nova znanja i čula iskustva iz regiona od eminentnih stručnjaka iz oblasti zaštite ličnih podataka i GDPR-a.

Komentar učesnika: Odlična organizacija, aktuelne i zanimljive teme i zaista divni predavači.

Pored predavanja i panel diskusija, važan segment Kongresa su bili i B2B sastanci, koji su omogućili učesnicima direktnu interakciju i razmenu poslovnih ideja. Učesnici su izrazili zadovoljstvo organizacijom ovih sastanaka i napomenuli da su stekli veoma važne konekcije za dalji rad.

Komentar učesnika: Najviše mi se svidela organizacija predavanja, hoteli, B2B sastanci.

Komentar učesnika: B2B sastanci su bili sjajni, meni licno doneli dve nove poslovne konekcije od kojih će se jedna prevoriti u poslovnu saradnju. Svima bih preporučio!

Ova evaluacija učesnika potvrđuje da je treći Međunarodni kongres pravnika bio uspešan događaj. Učesnici su bili zadovoljni kako organizacijom, tako i  predavanjima i kompletnim programom. Aktivno slušanje i uvažavanje mišljenja učesnika, zajedno sa održavanjem tradicije dijaloga, osigurava da Međunarodni kongres pravnika iz godine u godinu da bude na sve višem nivou.

Vidimo se sledeće godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *